51 90 90 00

Resepsjonen er betjent man-fre 0700-1500

Døgnåpen kundeservice 51 90 90 50

51 90 90 00 Nettbestilling

Velkommen

Om Rogaland Taxi

Hva gjør vi?
Rogaland Taxi as er i hovedsak et drifts- og serviceselskap for taxinæringen. I tillegg står selskapet for all trafikkformidling for sentralene i Stavanger, Haugesund, Karmøy, Randaberg, Jæren, Ålgård, Sola og Tananger.

I tillegg til administrasjon av nevnte sentraler driver selskapet egen bussavdeling som forvalter betydelige samarbeidsavtaler med Stavanger Kommune, Sandnes kommune, Rogaland Fylkeskommune og andre større kontraktspartnere.

Samtlige av drosjene som er tilknyttet samarbeidet med Rogaland Taxi as er utstyrt med topp moderne kommunikasjonsutstyr. Bilene "overvåkes" kontinuerlig av satelitter, også kalt GPS (Global Positioning System), slik at du som kunde er sikret at den bilen som er nærmest din bopel får turen.

Taxiene er utstyrt med CenCom taxametere. Alle takster styres sentralt. Det er ikke mulig for verken sjåfør eller andre til å forandre de takstene som til enhver tid gjelder for den enkelte sentral.

Rogaland Taxi as ble stiftet 14.1.1993. Selskapet har en aksjekapital på kr 9.500.000. Aksjene eies i hovedsak av Stavanger Taxisentral AS. De øvrige aksjonærene i selskapet består av personer og selskaper tilknyttet transportnæringen, inklusive ansatte.

Tilbake
Del denne siden: