Blog

Latest News

Betaling med kredittkort

Vi vil med dette informere om at f.o.m. 13.01.16 skal ny betalingsterminal brukes til alle betalinger med kredittkort fra Visa, MasterCard, EuroCard, Amex og Diners.

Vi vil med dette informere om at f.o.m. 13.01.16 skal TPpay (ny betalingsterminal) brukes til alle betalinger med kredittkort fra Visa, MasterCard, EuroCard, Amex og Diners. Reserveløsningen som er laget skal kun benyttes hvis TPpay ikke skulle fungere. Denne løsningen bruker magnetstripeleseren på Au2Pc, som i dag, men fra 13.01.16 krever det at en autoriserer betalingen hos Swedbank. NB! Reserveløsningen kan kun benyttes sammen med inntastet autorisasjonsnummer og signaturkvittering. Transaksjoner fra bruk av kredittkort i magnetstripeleresen i Au2PC UTEN autorisasjon og signaturkvittering vil bli stoppet av Swedbank, og vil derfor ikke føre til utbetaling.

Det betyr at ingen kredittkort-transaksjoner fra Au2Pc blir utbetalt. Kun transaksjoner som er korrekt registrert ved reserveløsning, og signert kredittslipp er innlevert, blir utbetalt.

Signerte slipper må leveres forløpende, og innen 14 dager til:

Epost:
kreditt@rogaland-taxi.no

Post:
Rogaland Taxi AS
Postboks 14
4064 Stavanger

Eller direkte i resepsjonen i Gamle Forusvei 43.

Rogaland Taxi AS vil ikke være økonomisk ansvarlig for feil bruk av reserveløsningen. Viktig at alle eiere og sjåfører får riktig informasjon. Se ellers vedlagt informasjon om bruk av reserveløsning fra 13.01.2016.

Betaling med kundekort og TT-kort:
Kundekort og TT-kort kan brukes både i Au2Pc og TPpay inntil videre.